TI TI Acquainter TI Acqforum TI FTP Service  

Список форумов TenderIrbis
Home - FAQ - Поиск - Пользователи - Группы - Регистрация - Профиль - Войти и проверить личные сообщения - Вход

Гамлет - избранное и выброшенное самим Шекспиром!

Список форумов TenderIrbis -> Юмор (creative.humour)
Автор Сообщение
No name
Самец

СообщениеДобавлено: Пт, 28.01.2005 04:58:13    Заголовок сообщения: Гамлет - избранное и выброшенное самим Шекспиром! Ответить с цитатой

Гамлет:
-Ви, батько, там привидом вже зовсiм заебали. Щось пиздите, що не простяци i за цiлий тиждень. Я вам сказав, що мстится не можна, бо всi люди - це браття на землi, окрiм жидiв, татарiв, негрiв, бiлорусiв, которых я ненавижду. В цiлому я ж гуманист, не то що ви, папаша. Вам тiльки бы горiлки засадить та мамку бiдну на печi ебати, аж дим iз хати йде. А потiм чаю посьорбати i кидати сокиру в паралiзовану бабуню, в унiтаза чобiтьми хуярить i так же много другоы хуйнi за вами замiчав я. Навищо вам свого родного брата, слабокiшого за вас здоров'ям, примушувать лизати вам мiньет? От вiн ебанувся, бiдолашний, i це не дивно. Мати ж моя, бiдна, ненавiдела вас, як я жидiв. Мене ж, синка хорошого, любила i часто пестила. А я з нею грався у курточку та пiвника. Ви, батьку, пиздуйте в ваше море та хутчiше, бо я дрючком переебу. Ще й дядька позову. I ми з ним разом таких пiздюлей вам понакладаем, шо Данiя здринеться.

Привид:
-Сучiй сину, хуйовий недоносок! Так на батька! Таку хуйню сказать! Чом не втопив я тебе в малыф'ы як ти родився? Чом не засунув в жопу головою i задушив? От курвячна сiмейка! Зажди ж у мене!

Привид торопиться у морi.

Гамлет:
-Папаша блядскiй, в доску заебали. Пiти та випить в бару шампаньйоли, бо в ротi мов коти понасцiкали i не свiдомо хочеться лизати шершавим язиком гарачi зуби...

Гамлет уходить, моржи ревуть, птахи кричать, море шумить.

Дiя друга

На сценi сбоку стоыть рояль "Стiнвей". На ньому лежать шпроти. Посеред сцени стоыть величезне кацапське крiсло, позбавлене будь-яркого художнього смаку. Над ним герб висит нацiональний. На гербi зображено ведмедя. В однiй руцi ведмедя серп, у другiй балалайка. Це символiзуе працелюбнiсть i незакомплексованiсть тварюки. У крiслi сидить Маргарита, мати Гамлета i вишивает комiрець косовроточкi. Вона наспiвуе русопятьску пiсню "Камарiнскую". Непомiтно, м'якою ходою пидораса, входить Клавдiй, хтивий дядько принца.

Клавдiй:
-Сьогоднi я гуляв на взмор'е з твоым синком красивым. Я конхвету хорошу очень, вкусную, ему давав, но он не взял, мудiла.

Маргарита:
-Какой чудак, ей Богу...

Клавдiй:
(сам до себе):
-Я виебу його.
(до Маргарити):
-Конхвета Тузiк очень не хуйова.

Маргарита (лагiдно):
-Бешкетинку...

Клавдiй:
-Чимось бздить у кабiнетi, нечае хтось насрав нечiстоплотно! Вiдкрийте хвортку, хами, щоб пробздiлось.

Пiидскочивши, дв хама в косоворотках i чоботях швиденько вiдкривають хвротку i в нею в ту же мить влiтае Привид.

Привид:
-Ага, падлюки! Всiм скидать штани, ставати раком! Щас пiздец вам буде, заливайте воду, йобанi масони, чи як вас там.

Клавдiй, Маргарита i хами швидко виконують накази Привида, якiй дико регоче i лiтае по кабiнету.

Клавдiй:
-Мiй Привиде, нiякоы хуйнi не робим ми. Ко всiм жидомасонам iспитуем злобу i ненависть i каждый день нацiональнiй гiмн на балалайцi хором iсполняем. Боятся нас жиди та басурмани, престiж крепчает, мощно возрастает день ото дня процент жиров у маслi. Довольнi хами, ситi в ых ебала. Гораздо меньше стало пiдорасiв, ебошать всi вони як папа Карло на хiмiы в Черкасах. Лiсбiянкi - усi на Соловках.

Входит Гамлет. Вiн в жопу п'яний. В одной руци у його дрючок, у другiй шампаньске.

Привид:
-Дивись, мiй сину, це - жидомасони. Ты запиздяч дрючком ым по печiнцi, потом мене доложиш. Шо не ясно?

Гамлет:
-Папаша, всьо в лучшем вiде, не волнуйтесь.

Гамлет пиздит усiх дрючком: пиздячить герба з ведмедтм, потiм заливае шампаньске в рояль i шпроти запускае туди ж. I по роялю пидить дручком. Рояль гуде.

Привид:
-Мiй сину, то рояль, а не жиди, його не надо пиздить. За валюту його я купував.

Гамлет:
-Ебав я i рояль, i валюту, i всiх жидiв.

Гамлет пиздить Привида дрючком. Привид падае. На полу лежать трупи, попижженi Гамлетом. В роялi тихо плавають шпроти. Входить Зiгмунд Фрейд. Його окуляи таемнично блищать у темнотi.

Гамлет (потихоньку починае тверезити):
-Iтогi подведьом. Упиздив тата. I мамку запиздячив з рiдним дядьком. Попиздив мебель ценную, герба нацiонального хуйнув. Усюди смерть, разруха. Не буду бiльше пити я, хоч, правда, яка розумная цьому альтернатiва? Пiздец всем сподiванням. Ех, блядьска Данiя...

Гамлет рве на собi товстовку i тихо грае музика, приемний голос спiвае "Яблучко". Зiгмунж Фрейд пiдходить до гамлета, колить його у сраку шприцем i уводить до божевiльного дому.
На сценi з'являються семеро матрсiв в жахливих чорних бушлатах. Пiсня "Яблучко" переможно ширииться. Пiд веселi звуки "Яьлучка" матроси мовчки вiдбивают чочотку.

Завiса.

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов TenderIrbis -> Юмор (creative.humour) Часовой пояс: GMT + 3
Страница 1 из 1

Перейти: